Hugget!

Hugget! Der er magi i det øjeblik. Måske stod man lige der i fuldkommen harmoni og svømmede bort i endeløse tankerækker, der bare kom og gik. Men i samme splitsekund, havørreden hugger, er alt glemt. Hjertet flytter helt op i halsen, og pulsen dunker. Det er ikke bundhug, for rusket i stangen følges op af en hvirvel, eller fisken ryger ud af vandet i et spring.

DER ER HUG.

Lige i det øjeblik, havørreden hugger, er dine anstrengelser og din jagt lykkedes, og du føler, at du har overtaget – om ikke andet så kortvarigt. FIGHTEN er i gang. Selv om udfaldet er uvist, kan ingen tage fra os, at vi lykkedes med at overliste en af naturens mest fantastiske skabninger.

Knæk & Bræk derude!

if you never try, you’ll never know

Fantastisk ser det jo ud, når en rutineret fluefisker står og holder mange meter line i luften og dynamisk trækker dem frem og tilbage i flotte buer. Endnu mere imponerende, er det når selve kastet udføres og linen strækker sig ud og fluen lander forsigtigt på vandet. Dette oven i købet med stor præcision.

Jeg er fanget af dette!! – Min drøm er at kunne gøre dette en dag. Jeg har stadig lang vej endnu. Det kræver træning og atter træning, samt en rigtig god tålmodighed. SÅ “If you never try, you’ll never know”