Seatrout Open 2019 (efterår)

Seatrout open 2019 er netop slut. Jeg fandt ikke de store fisk denne gang. Det blev kun til 3 HØ under mål, hvor den største var 35.cm. 2 dage ved Mariagerfjord og sidste dagen på Djursland! – MEN DRØMMEN OM DEN STORE FISK LEVER STADIG…… – DEN ER DERUDE ET STED!

Om lørdagen midt i fiskekonkurrencen, ved Mariagerfjord lykkedes det mig at samle 7 kg affald og plastik. Det hele lå langs kyststrækningen hvor jeg gik og fiskede. SÅ jeg havde 7 kg med på tilbagevejen og det var tungt.

Efterfølgende lavede jeg to opslag på FB og pt. er de nået ud til over 35.000 – så budskabet bliver spredt. (Se video nedenfor)

Mit Seatrout Open 2018 (Jylland)

Jyllandsrunden efterår: 5-7. oktober

Jeg havde planlagt at turen skulle gå til Djursland. Fiskeriet kunne sagtens havde forgået i Mariager Fjord, men idéen om at fiske noget nyt vand af trak mig til Djursland. Jeg havde kun hørt godt om Djursland så det var egenligt en nem beslutning. 

Byen kolind var basen, som ligger centralt på Djursland med  ca. 30 min til forskellige fiskespots. Kolind blev kun brugt til overnatning på et Bed and breakfast, resten af tiden gik med fiskeri.

I løbet af disse tre dage, fik jeg fisket en masse forskellige spots af og fik en masse kilometer i benene. Jeg mødte en masse andre fiskere og fik her en masse nye kontakter og fiskehistorier. 

NÅ – Men jeg havde jo forventninger til at jeg ville fange havørreder denne weekend og gerne en “stor” havørred. Udfordringen var jo SÅ at finde disse havørreder, og det er dælme svært når det er første gang man fisker på Djursland.  De fiskere jeg mødte på min vej, var helt cool med at dele ud af deres erfaringer om hvor jeg skulle prøve at køre hen. OG det viste sig at, ved disse spots var der havørreder.

FotoFisk

Disse 3 dage blev det til: 6 under mål & 1 over mål på 41cm. Alle havørrederne fik naturligvis deres frihed igen, da de var alt for som til at deltage i konkurrencen. De kunne idet mindste bruges til en fotofisk… 

Mit Seatrout Open 2018 (Fyn)

Fynsrunden efterår: 28-30. september

FYN, Ja det siges at det er piv godt havørredfiskeri. Det er sikkert også helt rigtigt hvis men kender de gode pladser om efteråret og har erfaring med fikseriet på Fyn. Der er ihvertfald masser af fedt fiskevand. 

I løbet af disse tre dage, fik jeg fisket en masse forskellige spots af og fik en masse kilometer i benene. Jeg mødte en masse andre fiskere og fik her en masse nye kontakter og fiskehistorier. Og et par gode fif til lidt spots.

NÅ – Men jeg havde jo KÆMPE forventninger til at jeg ville fange havørreder denne weekend og gerne en “stor” havørred. Udfordringen var jo SÅ at finde disse havørreder, og det er dælme svært når det er første gang man fisker på FYN. Det lykkes dog at finde havørreder, men alle var desværre under mål og fik deres frihed igen.

Jeg kommer HELT sikkert tilbage til Fyn til foråret, for igen at fiske efter havørreder. 

Forberedelser til Seatrout Open 2018

Jeg skal for første gang til havørred konkurrence. Konkurrencen finder sted på Fyn fra d. 28-30.sep.

Jeg har aldrig fisket på Fyn før, så jeg var på bar bund omkring, hvor jeg skulle fiske og hvor jeg skulle bo i disse dage. Der skulle lidt research til og det syntes jeg er lykkes (eller det får vi jo se, når det hele starter).

Havørred-Guide Fyn

117 Fine Fynske Fiskepladser, har været til kæmpe hjælp med planlægning af fiskespots. Bogen rummer viden. Solid faktuel viden om de enkelte kystpladser, der ledsages af tydelige oversigtskort og luftfotos. I beskrivelserne af de enkelte pladser finder man masser af nyttige tips. 

Jeg har ud fra denne bog valgt det område jeg fisker i. Valget faldt på Nordøst Fyn. Og i dette området faldt valget også på overnatning, nemlig Camp Hverringe.

Camp H ligger okay til at fiske en masse spots af..

NU skal det så bare blive d. 28/9 så jeg kan komme i gang med Seatrout Open. 

Kystfiskeri for alvor. Og for sjov 

Knæk&bræk