Seatrout Open 2019 (efterår)

Seatrout open 2019 er netop slut. Jeg fandt ikke de store fisk denne gang. Det blev kun til 3 HØ under mål, hvor den største var 35.cm. 2 dage ved Mariagerfjord og sidste dagen på Djursland! – MEN DRØMMEN OM DEN STORE FISK LEVER STADIG…… – DEN ER DERUDE ET STED!

Om lørdagen midt i fiskekonkurrencen, ved Mariagerfjord lykkedes det mig at samle 7 kg affald og plastik. Det hele lå langs kyststrækningen hvor jeg gik og fiskede. SÅ jeg havde 7 kg med på tilbagevejen og det var tungt.

Efterfølgende lavede jeg to opslag på FB og pt. er de nået ud til over 35.000 – så budskabet bliver spredt. (Se video nedenfor)

Første Havørred fra limfjorden!

Den 5.oktober gik fisketuren til Limfjorden, nærmere bestemt Næsbydale. Det var første gang jeg var der, men helt sikkert ikke den sidste gang. Der er et fint lang stykke man kan gå og fiske. Her er blandet bund og Havørrederne kommer helt ind på lavt vand. Så man skal næsten ikke stå i vandet.

Her var fisk, men det lykkes mig kun at fange en enkelt under mål. En 50+ sprang fri af vandet, og der var en del følgere. Men jeg fik kun kroget den ene denne dag.

Næsbydale er helt sikkert et besøg værd igen, i løbet af efteråret og vinteren. – Video fra turen kan ses herunder!

En god dag på kysten!

Lørdag 22.juni var en af de gode dage på kysten her oppe i Nordjylland. Vand og vejr havde perfekte forhold. Jeg ankom til kysten, da starten på højvande var begyndt. Højvande skulle vare de næste par timer frem. Så jeg tænkte at i dag skulle der simpelthen være fisk.

I 2.kast var der fisk. Det var en havørred lige under målet og det var en god fight. Den kom i nettet og med et hurtigt billede fik den friheden igen. Efter noget tid var der hug igen og denne gang var det en lille havørred. Den gik også i nettet, igen et hurtigt billede og så fik den også friheden tilbage.

HUGGET!

Efter en kaffepause og en kort snak med en anden fisker, gav jeg det chancen igen og det skulle vise sig at være en god ide. I 3.kast kom HUGGET……… OG efter en god fight lykkedes det at nette dagen største havørred. 44.cm målte den. Fisken kom med hjem til aftensmaden.

Alle blev i dag taget på Noah’s Cicerello Wobler i farven tobis.!