Første Havørred fra limfjorden!

Den 5.oktober gik fisketuren til Limfjorden, nærmere bestemt Næsbydale. Det var første gang jeg var der, men helt sikkert ikke den sidste gang. Der er et fint lang stykke man kan gå og fiske. Her er blandet bund og Havørrederne kommer helt ind på lavt vand. Så man skal næsten ikke stå i vandet.

Her var fisk, men det lykkes mig kun at fange en enkelt under mål. En 50+ sprang fri af vandet, og der var en del følgere. Men jeg fik kun kroget den ene denne dag.

Næsbydale er helt sikkert et besøg værd igen, i løbet af efteråret og vinteren. – Video fra turen kan ses herunder!

En god dag på kysten!

Lørdag 22.juni var en af de gode dage på kysten her oppe i Nordjylland. Vand og vejr havde perfekte forhold. Jeg ankom til kysten, da starten på højvande var begyndt. Højvande skulle vare de næste par timer frem. Så jeg tænkte at i dag skulle der simpelthen være fisk.

I 2.kast var der fisk. Det var en havørred lige under målet og det var en god fight. Den kom i nettet og med et hurtigt billede fik den friheden igen. Efter noget tid var der hug igen og denne gang var det en lille havørred. Den gik også i nettet, igen et hurtigt billede og så fik den også friheden tilbage.

HUGGET!

Efter en kaffepause og en kort snak med en anden fisker, gav jeg det chancen igen og det skulle vise sig at være en god ide. I 3.kast kom HUGGET……… OG efter en god fight lykkedes det at nette dagen største havørred. 44.cm målte den. Fisken kom med hjem til aftensmaden.

Alle blev i dag taget på Noah’s Cicerello Wobler i farven tobis.!

Når en fisketur byder på andet end fisk.!

Limfjorden var målet på denne fisketur med start i Egense. Her var der desværre ingen Havørreder. Så turen gik tilbage mod Aalborg, nærmere kystvejen ved Nørresundby.

Efter en times fiskeri og stadig ingen fisk, ja så skulle der holdes pause. Her falder jeg over en MASSE, MASSE plastik. DET er simpelthen UMULIGT at samle alt dette op på en gang. Jeg fik dog samlet en del op alligevel, og heldigvis var der en lille lejrplads tæt på vandet. Her stod en skraldespand med tom pose. DA jeg gik derfra, JA så var den fyldt til toppen..

Jeg fik ikke fisk denne dag, men istedet en MASSE plastik.

HVAD GØR VI VED DET PLASTIK PROBLEM PÅ KYSTERNER???? – OG ANDRE STEDER….

“NORDJYLLAND KOM IND I KAMPEN MOD PLASTIK OG ANDET AFFALD I VORES NATUR”

JEG kan kun opfordre til at man samler det op man ser. #PlasticInTheBasket

Det blev til en lille “plastik film” – se mere nedenfor.!