Plastik!!

Problemet er plastik, og det burde egentlig bekymre os alle på en eller anden måde. Tanken er jo vi alle tager en lille del, når vi går i naturen eller på kysten. Vi samler det op vi ser.

Jeg hedder Michael og jeg samler plastik på kysten.!

Slå to fluer med et smæk, når du går på jagt efter fisk på kysten, husk at samle plastik og andet affald op. Det er til vores allesammens bedste, at vi prøver at passe på naturen og vores dyr. Både dyr på land og i vand. – Hvis jeg ikke har fanget noget, så kan jeg jo ligeså godt tage lidt skrald med hjem, når jeg går på kysten.

Jeg kan jo ligeså godt SAMLE det op, jeg kommer forbi.

Gør som 9000-DK-Fishing og kom med på plastik holdet her i Nordjylland. https://www.facebook.com/9000DKFISHING/

På hver fisketur finder jeg faktisk plastik og andet affald. Du kan følge med her: http://seatroutnordjylland.dk/?page_id=705

PROJEKT #PlasticFreeCoastlinesNordjylland SPRED BUDSKABET – OG HUSK AT SAMLE DET PLASTIK OP SOM DU SER PÅ DIN VEJ…

Stickers!

Jeg fik for 3 uger siden lavet 80 #PlasticFreeCoastlinesNordjylland klistermærker. Der har været en kæmpe interesse i at få fat i dette klistermærke. Lige nu har jeg kun 5 stk. tilbage og der er NU sendt bud efter nogle flere.

Det er ikke kun lystfiskere i Nordjylland som har vist interesse. Faktisk har lystfiskere fra hele landet “spurgt” om de kunne få sådan et mærke. Klistermærkerne er sendt af sted til alle.

Kontakt mig, hvis det har din interesse. PS. det passer perfekt på din linekurv.

BUDSKABET – Se mere i video herunder..!