The big adventure is out there – go find it..

1,2,3 afgang –

JA 4 år og styr på fisketeknikken – Mød min Nevø.  Turen gik til den lokale fiskpark med håbet om at lande en ørred. Vi så en masse fisk springe og svømme tæt på os, men desværre ingen HUG… “Det sker næste gang”

LAD, mig så lige prale lidt. Han havde HELT styr på teknikken og på intet tidspunkt gik noget i kludder – ET nyt fiskeeventyr er startet.

Hugget!

Hugget! Der er magi i det øjeblik. Måske stod man lige der i fuldkommen harmoni og svømmede bort i endeløse tankerækker, der bare kom og gik. Men i samme splitsekund, havørreden hugger, er alt glemt. Hjertet flytter helt op i halsen, og pulsen dunker. Det er ikke bundhug, for rusket i stangen følges op af en hvirvel, eller fisken ryger ud af vandet i et spring. DER ER HUG.

41cm HØ – Fik sin frihed igen

Er det ikke som om, man i selve hug-øjeblikket bliver suget ind i en anden verden??

Lige i det øjeblik, havørreden hugger, er dine anstrengelser og din jagt lykkedes, og du føler, at du har overtaget – om ikke andet så kortvarigt. FIGHTEN er i gang. Selv om udfaldet er uvist, kan ingen tage fra os, at vi lykkedes med at overliste en af naturens mest fantastiske skabninger.

Knæk & Bræk derude!

Mit Seatrout Open 2018 (Jylland)

Jyllandsrunden efterår: 5-7. oktober

Jeg havde planlagt at turen skulle gå til Djursland. Fiskeriet kunne sagtens havde forgået i Mariager Fjord, men idéen om at fiske noget nyt vand af trak mig til Djursland. Jeg havde kun hørt godt om Djursland så det var egenligt en nem beslutning. 

Byen kolind var basen, som ligger centralt på Djursland med  ca. 30 min til forskellige fiskespots. Kolind blev kun brugt til overnatning på et Bed and breakfast, resten af tiden gik med fiskeri.

I løbet af disse tre dage, fik jeg fisket en masse forskellige spots af og fik en masse kilometer i benene. Jeg mødte en masse andre fiskere og fik her en masse nye kontakter og fiskehistorier. 

NÅ – Men jeg havde jo forventninger til at jeg ville fange havørreder denne weekend og gerne en “stor” havørred. Udfordringen var jo SÅ at finde disse havørreder, og det er dælme svært når det er første gang man fisker på Djursland.  De fiskere jeg mødte på min vej, var helt cool med at dele ud af deres erfaringer om hvor jeg skulle prøve at køre hen. OG det viste sig at, ved disse spots var der havørreder.

FotoFisk

Disse 3 dage blev det til: 6 under mål & 1 over mål på 41cm. Alle havørrederne fik naturligvis deres frihed igen, da de var alt for som til at deltage i konkurrencen. De kunne idet mindste bruges til en fotofisk… 

Mit Seatrout Open 2018 (Fyn)

Fynsrunden efterår: 28-30. september

FYN, Ja det siges at det er piv godt havørredfiskeri. Det er sikkert også helt rigtigt hvis men kender de gode pladser om efteråret og har erfaring med fikseriet på Fyn. Der er ihvertfald masser af fedt fiskevand. 

I løbet af disse tre dage, fik jeg fisket en masse forskellige spots af og fik en masse kilometer i benene. Jeg mødte en masse andre fiskere og fik her en masse nye kontakter og fiskehistorier. Og et par gode fif til lidt spots.

NÅ – Men jeg havde jo KÆMPE forventninger til at jeg ville fange havørreder denne weekend og gerne en “stor” havørred. Udfordringen var jo SÅ at finde disse havørreder, og det er dælme svært når det er første gang man fisker på FYN. Det lykkes dog at finde havørreder, men alle var desværre under mål og fik deres frihed igen.

Jeg kommer HELT sikkert tilbage til Fyn til foråret, for igen at fiske efter havørreder.