Lysterfiskerguiden.dk

Lysterfiskerguiden: Michael Madsen fra Seatrout Nordjylland, fortæller om herligheden ved den fantastiske sport HØ fiskeri, og følelserne der er forbundet herved. Og så har han en passion for at holde kysterne, rene for plastik, mens han fisker”

Jeg har skrevet et gæsteindlæg på lystfiskerguiden.dk – Læs det før din fiskemakker.!

https://lystfiskerguiden.dk/havoerredfiskeri-nordjylland/

Lysterfiskerguiden.dk har starter et lystfiskerforum op på facebook og her kan alle være med, lige fra lystfiskernørder til nybegyndere.. Så husk at invitere dine fiskevenner.. se mere her under.!

https://www.facebook.com/groups/lystfiskerforum/?ref=share

Plastik!!

Problemet er plastik, og det burde egentlig bekymre os alle på en eller anden måde. Tanken er jo vi alle tager en lille del, når vi går i naturen eller på kysten. Vi samler det op vi ser.

Jeg hedder Michael og jeg samler plastik på kysten.!

Slå to fluer med et smæk, når du går på jagt efter fisk på kysten, husk at samle plastik og andet affald op. Det er til vores allesammens bedste, at vi prøver at passe på naturen og vores dyr. Både dyr på land og i vand. – Hvis jeg ikke har fanget noget, så kan jeg jo ligeså godt tage lidt skrald med hjem, når jeg går på kysten.

Jeg kan jo ligeså godt SAMLE det op, jeg kommer forbi.

Gør som 9000-DK-Fishing og kom med på plastik holdet her i Nordjylland. https://www.facebook.com/9000DKFISHING/

På hver fisketur finder jeg faktisk plastik og andet affald. Du kan følge med her: http://seatroutnordjylland.dk/?page_id=705

PROJEKT #PlasticFreeCoastlinesNordjylland SPRED BUDSKABET – OG HUSK AT SAMLE DET PLASTIK OP SOM DU SER PÅ DIN VEJ…