Fisketur

NY PR i Limfjorden!

Onsdag d. 9/4 skulle vise sig at blive en rigtig, rigtig god dag ved limfjorden. Jeg fik NY PR på havørred – 54cm.

Påskeferie og godt vejr = en fisketur i Limfjorden, med håbet om at finde havørreder. 

Turen gik til Mors, og efter 1,5 times tid kom det første hug, det var en undermåler og den fik lov til at svømme videre. I kastet efter var der en følger med helt ind til stangspidsen.

Efter en kort pause kom et hårdt hug. “Hugget!” Der er magi i det øjeblik. Måske stod man lige der i fuldkommen harmoni og svømmede bort i endeløse tankerækker, der bare kom og gik. Men i samme splitsekund, havørreden hugger, er alt glemt. Hjertet flytter helt op i halsen, og pulsen dunker. Det er ikke bundhug, for rusket i stangen følges op af en hvirvel, og fisken ryger ud af vandet i et spring. 

DER ER HUG. – Lige i det øjeblik, havørreden hugger, er dine anstrengelser og din jagt lykkedes, og du føler, at du har overtaget – om ikke andet så kortvarigt. FIGHTEN er i gang. Selv om udfaldet er uvist, kan ingen tage fra os, at vi lykkedes med at overliste en af naturens mest fantastiske skabninger.

Hugget skulle vise sig at være en rigtig god Havørred og efter en god fight kom den sikkert i nettet. Det viste sig at være en ny PR på 54 cm. Godkendt dag i Limfjorden. 

Vi ses ved kysten/fjorden // Knæk & Bræk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *