Fisketur

Havørred Bonanza!

Torsdag d.9.juli ved middagstid på kysten, sker der noget helt vildt i forhold til mit kystfiskeri. Efter at have fisket i 2 timer ca, ja så har jeg 5 havørreder i nettet og god fisk mistet.!

(Link til video, kan ses længere nede)

Det var en helt vildt sindssyg dag på kysten. I andet kast kom den første i nettet og herefter var det HØ i hver tredje kast. De første 3 var lige over målet og fik lov at svømme videre. Nummer fire og fem, havde begge slugt krogen og kom med hjem. De målte 44cm & 52cm.

Tilsidst kom det vilde hug og dette skulle vise sig at være dagens største HØ. Den fighter super godt og springer ud af vandet 3 gang. I sidste spring hopper krogen af og jeg græder næsten. Det var en rigtig god fisk, måske en 60+.

REFLEKSIONER!

“Godt fiskeri stopper aldrig. Der er bare nogle gange, der er bedre end andre”.

– Og sådan var det igår, for mig personligt. Når man gennem de sidste 3,5 år har har brugt mange hunderede timer ved kysten/fjorden på primært at fiske efter havørreder og det hele bare “spiller” i løbet af to timer, en torsdag ved middagstid. JA så kan man bare ikke få armene ned igen. Det vel helt normalt, når man rammer 6.havørreder samme dag.!

For mig er fiskeriet ikke bare en hobby, men er nærmest blevet til en livsstil der byder på en hel verden af spændende oplevelser og skønne minder. Og denne torsdag på kysten, er et minde jeg vil huske i rigtig lang tid.

Fiskeriet giver ro i sjælen, fortrænger hverdagens stress og tømmer hjernen. Alt, hvad du skal gøre, er at være til stede lige der, hvor det splitsekund af magien opstår.! Det er præcis lige her Havørreden hugger og dit hjerte flytter helt op i halsen, og din puls dunker. – Lige i det splitsekund/øjeblik, er dine anstrengelser og jagt lykkedes, og du føler, at du har overtaget – om ikke andet så kortvarigt.

HÅBET om drømmefisken er med på hver eneste tur.!

https://www.instagram.com/seatroutnordjylland.dk

Vi SeS pÅ KyStEn

Knæk&Bræk

/MM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *