Fisketur

Sommerfiskeri & NY PR!

Sommerfiskeri:

Den nordjyske sommer er en pragtfuld tid for havørreder og os havørredfiskere. Tit hører man om at havørreden trækker ud, og finder dybere, mere strømrigt og køligere vand. Men de sidste par dage har jeg mærket, at havørreden stadig er meget interesseret i det kystnære vand, som er fyldt med føde. Så længe vandtemperaturen er under 16-17 grader, kan havørreden findes langs hele “Guldkysten” er mine erfainger.

Det siges at aften og tidlig morgen er gode fisketider. Men der er bestemt ikke de eneste tidspunkter, hvor en sommerhavørred kan lokkes til at hugge. Jeg har erfaret at de kan fanges alle 24 timer i døgnet. I juni og Juli måned har jeg oplevet et fantastisk fiskeri midt på dagen også. Især på lidt overskyede og blæsende dage.

NY PR:

Igår aftes (Lørdag d.11/7), vandt jeg fighten om Guldkysten.

De sidste tre dage på Guldkysten har været helt vanvittigt fiskeri. Jeg har fået 8 havørreder på 3 dage, og det er simpelthen aldrig sket for mig før. Lørdag aften blev det så til en NY PR på 61.cm & 2,5.kg. Havørreden havde været på jagt efter små fisk, den var nemlig fyldt med små sild.

Guldkysten mellem Frederikshavn og Sæby har jeg nu omdøbt til SØLVKYSTEN.. Og den er “ON FIRE” for tiden. Så det er bare om at komme afsted til kysten.

Se mere her:

https://www.instagram.com/seatroutnordjylland.dk/

https://www.facebook.com/SeatroutNordjylland/

Knæk & Bræk

/MM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *