Blog,  Knæk Cancer 2020

Fishing For Life!

Et fiskearrangement, hvor alle pengene går ubeskåret til kampen mod kræft – Knæk Cancer 2020

Fishing For Life er et arrangement for hele familien, som samler penge ind til Knæk Cancer. Arrangementet er INGEN KONKURRENCE, men en fælles indsats, hvor sponsorer bidrager til fiskeri, mad og auktion. Arrangementet bliver afholdt af en velgørenhedsforening ved samme navn. Foreningens koncept er non-profit og fælles indsats. Fishing For Life hjælper med planlægning, sponsor, tilmelding og betaling m.m og “medarrangør” hjælper med sponsor og står for det praktiske på dagen. I 2018 og 2019 sendte de 100% (deltagergebyret+auktionen) til Knæk Cancer. Et samlet beløb på 71.465 kr. Man kan støtte deres kamp mod Kræft gennem deltagelse, sponsor til auktionen (smykker, tøj, kosmetik, El-artikler, fiskegrej og brugskunst) eller vores indsamling på Knæk Cancers hjemmeside.

Læs mere her:

https://fishingforlife.dk

https://www.facebook.com/fishingforlife.dk

Seatrout Nordjylland støtter Fishing For Life Danmark & Knæk Cancer 2020.

En guidet fisketur i Nordjylland er på auktion, lørdag d.24 oktober – så husk at byde med (Se billede)

Har du/i lyst til at komme med på en guidet fisketur i Nordjylland.? I så fald stiller jeg gerne op som guide. Dette er en endags tur. Turen går enten til Limfjorden eller ”Sølvkysten” efter havørreder. 

Dagen vil indeholde nogle af disse spots hvor jeg har fundet havørreder før, samt en masse historier og godt humør.

Turen finder sted i løbet af foråret/sommeren 2021.

Jeg vil glæde mig til at bruge nogle gode timer sammen med dig/jer ved vandet 

Kontakt mig på mail, så vi sammen kan planlægge turen.: 

seatroutfishingnordjylland@gmail.com

Knæk & Bræk

/Michael – Seatrout Nordjylland

AUKTION -> LØRDAG D. 24 OKTOBER ❤️

LAD OS SAMMEN GØRE EN FORSKEL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *