#plasticinthebasket

Ambassadør for @plasticinthebasket

💚 | Jeg er så stolt over at kunne meddele, at jeg er blevet ambassadør for @plasticinthebasket

#PlasticInTheBasket is a organization that encourages fishermen and others to collect plastic and trash on the Coast.

Det går i meget enkle træk ud på, at du samler det plastik op, som du støder på under fisketuren. Det kunne være i linekurven eller nettet, når du som fluefisker eller spinnefisker er ude med snøren. En pose fungerer dog mindst lige så godt, og er lige til at putte i den nærmeste skraldespand. Tanken er at vi som fiskere tilbringer mange timer ved vandet, og derfor også ser de store mængder plastik som havet og naturen fyldes med. Hvis vi alle tager en lille del, når vi er afsted på fisketur eller andet, ja så er der trods alt det mindre skrald i naturen.

Overalt langs vores kyster findes store mængder plastikaffald til gene for dyr og mennesker. En del at dette plastik ender i havet og en del er skyllet i land.#PlasticInTheBasket, skal være med til at skabe opmærksomhed omkring problemet og engagere lystfiskere og andre til at rydde op og fjerne plastik fra naturen, inden det måske ender i havet, eller i maven på vores dyr.#PlasticInTheBasket – we are fishermen who take responsibility for nature and pick up plastic when Fishing If you do not catch any fish, you can always pick UP plastic..💚

Jeg er haft TV2-Nord med på plastik/fisketur, du kan se hele indslaget her!

https://www.tv2nord.dk/nordjylland/nordjyske-skraldehelte-vi-samler-dit-skrald

/ If you love the Ocean and want to stop pollution, please join @plasticinthebasket and Spread The Word, and Pick UP Plastic 🙏🏻👉🏻

https://instagram.com/plasticinthebasket

#PlasticInTheBasket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *