Fisketur

Stevns // #JagtenPåHavørrden

Turen gik til Stevns i uge 8.! 3.dage med fiskeri rundt på Stevns. Jeg havde booket et Bed & Breakfast (Tusindfrugt). https://goo.gl/maps/KujWVdtrnD92

Det lå så der var max. 20.min i bil til hver af de spots jeg havde kigget på.

Bed & Breakfast – Tusindfrugt.


Jeg havde hjemmefra tjekket op på forskellige spots, og så havde jeg snakket med lokale lystfiskere på Stevns, om hvor jeg skulle køre hen i jagten på havørreder.

Mine Spots var:

  • Mandehoved
  • Holtug gammel kridtbrud
  • Holtug nye kridtbrud
  • Stevns klint // Højerup Gamle Kirke
  • Bøgeskoven
  • Kystvejen // Strøby Egede
Stevns Klint // Højerup Gamle Kirke

I løbet af de 3.dage på Stevns, ja så lykkedes det mig ikke at finde Havørreder overhovedet. Trods en masse forskellige spots og snak med andre lystfiskere på min vej. Jeg skal da være ærlig at sige, at jeg havde da håbet at fange fisk på min tur til Stevns, men sådan skulle det desværre ikke gå denne gang.

MEN turen var god alligevel.!

Jeg havde ikke været på Stevns før, men nu kender jeg da lidt til området og fiskemulighederne. Jeg har gjort mig erfaringer med de forskellige spots. I disse erfaringer indgår vejr,vind, strøm mm. Der er en helt masse man skal vide.

Mine tanker er gået på, om jeg skal tilbage til Stevns og fiske igen?? – OG ja det skal jeg selvfølgelig, måske allerede igen i påsken.

Drømmefisken venter stadig på mig derude et sted. Om det så lige er på Stevns eller et andet sted, SE ja det må tiden vise..!

Selvom det ikke kunne lykkes at finde fisk, så blev turen til en lille film. (Se mere nedenunder)

Jeg er hele tiden nysgerrig på at finde nye fiskepladser, så jeg brugte meget tid på at fiske og gå rundt og tale med andre lystfiskere på min tur rundt på Stevns. Det lykkes at få “lokket” et hemmeligt spot ud af en lystfisker. Men det lykkes mig heller ikke her at finde fisk lige den dag..

#PlastinInTheBasket

Ingen fisk i nettet men derimod igen lidt plastik.

THE HUNT CONTINUES……………………..

K&B

Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *