#plasticinthebasket

New day, new plastic!

Plastic –> You just have to #PickItUp and KEEP collecting.

Gør Nordjylland forårs rent! – #PlasticFreeCoastlinesNordjylland

Det går i meget enkle træk ud på, at du samler det plastik op, som du støder på under fisketuren. Det kunne være i linekurven eller nettet, når du som fluefisker eller spinnefisker er ude med snøren. En pose fungerer dog mindst lige så godt, og er lige til at putte i den nærmeste skraldespand. 

Tanken er at vi som fiskere tilbringer mange timer ved vandet, og derfor også ser de store mængder plastik som havet og naturen fyldes med. Hvis vi alle tager en lille del, når vi er afsted på fisketur eller andet, ja så er der trods alt det mindre skrald i naturen.

#PlasticFreeCoastlinesNordjylland, skal være med til at skabe opmærksomhed omkring problemet og engagere lystfiskere og andre til at rydde op og fjerne plastik fra naturen, inden det måske ender i havet, eller i maven på vores dyr.

KEEP COLLECTING

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *