#SeatroutNordjylland

Om Michael

Lystfisker med hang til kyst og fjord i Nordjylland. Jeg er 36 år gammel og har brugt mange hunderede timer de sidste 3.år på primært at fiske efter havørreder. Det har givet mig lyst og inspiration til at dele mine “korte” erfaringer som lystfisker i Nordjylland.

Mit motto er “Godt fiskeri stopper aldrig. Der er bare nogle gange, der er bedre end andre” – Der er rigtig mange faktorer man skal tage højde for når man skal fiske, har jeg fundet ud af. For mig gælder det om at fokusere på få vigtige faktorer såsom vejret, vind, fiskepladsen, årstiden, strøm og vandtemperaturen.

Man kan læse sig til en del, men erfaringer gennem en masse praktisk fiskeri, har gjort at jeg lægger stor vægt på at have et godt kendskab til den fisk, jeg fisker efter. Hvis man ved hvordan havørreder lever, har man også langt større chance for at finde den ude på kysten og i fjorden.

“Havørreden er, hvor som helst den landes på de danske kyster, en oplevelse for livet. I skønhed, elegance og styrke, i mine øjne overgås den ikke af andre fisk ved kysten”#SEATROUTNORDJYLLAND

Mange spørger mig om dette SeatroutNordjylland og hvad mine tanker er omkring dette!? .

“For mig er fiskeriet ikke bare en hobby, men er nærmest blevet til en livsstil der byder på en hel verden af spændende oplevelser og skønne minder – En god fisketur for mig er nødvendigvis ikke en tur med fangst. Naturoplevelsen, roen, kaffen, fællesskabet med ligesindede er godt nok for mig i dag. DOG er håbet om drømmefisken med på hver eneste tur.!”

Denne blog’s tema(seatroutnordjylland.dk, Instagram, Facebook, Youtube) er kystfiskeri og fjordfiskeri efter havørreder primært i Nordjylland.
Denne blog er en beskrivelse af nogle af de erfaringer jeg var gjort mig gennem de sidste par år som Lystfisker i Nordjylland, og som jeg stadig gør mig, for ingen bliver nogensinde for gamle eller for rutinerede til at lære noget nyt, når det handler om fiskeri.

Bloggen berører og fokusere på de aspekter, jeg møder på min tur langs kysten og fjorden, som er relevante i forbindelsen med kyst og fjordfiskeriet i Nordjylland.

Siden er tiltænkt som inspiration for dig, der enten dyrker dette fiskeri eller måske kunne tænke dig at vide mere om dette.
Der er også tilknyttet en Facebook side til SeatroutNordjylland, og her kan du holde dig opdateret hvis dette skulle have interesse.

Skulle du have spørgsmål, ja så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig.

#JagtenPåHavørreden #PlasticFreeCoastlinesNordjylland

Knæk & Bræk

Mange fiskehilsner

Michael