Hvem er jeg?

Om Michael Madsen

Lystfisker med hang til kyst, fjord & åfiskeri i Nordjylland. Jeg er 35 år gammel og har brugt mange hunderede timer de sidste 2.år på primært at fiske efter havørreder. Det har givet mig lyst og inspiration til at dele mine “korte” erfaringer som lystfisker i Nordjylland.

Mit motto er “Godt fiskeri stopper aldrig. Der er bare nogle gange, der er bedre end andre” – Der er rigtig mange faktorer man skal tage højde for når man skal fiske, har jeg fundet ud af. For mig gælder det om at fokusere på få vigtige faktorer såsom vejret, vind, fiskepladsen, årstiden, strøm og vandtemperaturen.

Man kan læse sig til en del, men erfaringer gennem en masse praktisk fiskeri, har gjort at jeg lægger stor vægt på at have et godt kendskab til den fisk, jeg fisker efter. Hvis man ved hvordan havørreder lever, har man også langt større chance for at finde den ude på kysten, fjorden og i åen.

“Havørreden er, hvor som helst den landes på de danske kyster, en oplevelse for livet. I skønhed, elegance og styrke, i mine øjne overgås den ikke af andre fisk ved kysten”

#JagtenPåHavørreden

 

Knæk & Bræk

Mange fiskehilsner

Michael Madsen