Grejet!

Grej til kystfiskeri efter havørred kan hurtigt blive ganske omfattende og dyrt, hvis man skal have det hele og det sidste nye. Mht. grejet har jeg også været igennem rigtig meget, for at finde det som passer bedste til mig og selvfølgelig det som giver mig fisk. Jeg er også gentagne gange hoppet på diverse reklamer og prøvet rigtig meget grej.

Mange penge senere er jeg kommet til den konklusion at jeg lige nu holder mig til det grej som giver mig fisk. OG lige nu så er det endegrej fra NOAH’s – Både blink og wobler i diverse farver..

Mit grej til Kysten og Fjorden:

Fiskestænger: Shimano Beastmaster & Shimano Speedmaster – 7-21.g. 

HJUL: Daiwa legalis 2500 ha & Daiwa revros E 2000A

Blink & Wobler: NOAH’s Endegrej

Det sidste års tid har jeg kun fisket med dette endegrej i en del forskellige farver, og disse blink og wobler har givet mig fisk.

Noah’s Wobler
Noah’s Wobler

Noah’s 787
Silling 15g.

Noah’s 787
Silling 15g.

Mit VadeGrej:

Hodgman Aesis Shell Jakke Grå

Stærk sol, slagregn, hård vind, samt sne og slud. Forholdene for en vadejakke er ubarmhjertige og stiller ekstremt høje krav til både materialevalg og design under udvikling og fremstilling af den perfekte vadejakke. Amerikanske Hodgman har lagt alle kræfter i for at skabe en jakke, som både tager højde for de mangeartede forhold som naturen byder lystfiskeren, og som samtidig sikrer høj komfort under praktisk fiskeri.

Hodgman® Aesis™ Shell-jakken er fremstillet i en 3-lags vind- og vandtæt VTecH™ med høj åndbarhed, og fuldt tapede sømme samt vandtætte YKK-lynlåse sørger for at holde kroppen tør i selv det værste regnskyl. Samtidig er der lagt stor fokus på total bevægelsesfrihed, hvilket jakkens design bærer tydeligt præg af. En integreret wirestyret hætte med 3-vejs justering sikrer perfekt pasform uden ”blinde vinkler”. Indbygget kile under ærmerne sørger for optimal bevægelighed under kast, og de vandtætte manchetter sikrer jakken mod indtrængende vand.

De store brystlommer sørger for at holde styr på grej- og flueæskerne, og de mange indvendige og udvendige lommer giver plads til ekstra opbevaring efter behov. En aftagelig magnetholder på brystet giver mulighed for at opbevare og tørre fluer, og D-ringe både foran og bagpå sikrer, at du altid kan have fangstnet og værktøj lige ved hånden.

Kort sagt er Hodgman® Aesis™ Shell-jakken er med andre ord designet til at fiske året rundt i alt slags vejr.

Waders:

Hodgman H3 & H4 Waders Stockingfoot

Hodgman® H3 & H4 Stocking Foot Waders er det oplagte valg til lystfiskeren, der ønsker en god åndbar waders uden at skulle sprænge budgettet og med detaljer som normalt kun findes på langt dyrere waders.

En solid 3-lags konstruktion sikrer gode åndbare egenskaber og er designet med lækker komfort. Stiklommerne er med lækker fleece-foring der sørger for, at man kan holde hænderne varme på kolde dage. Samtidig er den udstyret med en praktisk front-lomme i mesh, der giver plads til værktøj og andre nyttige ting, og en indvendig ”Flip Out”-lomme giver bl.a. plads til nøgler og mobiltelefon.

For ekstra komfort og optimal pasform er Hodgman H3 Stocking Foot Waders forsynet med anatomisk korrekte højre/venstre-strømper i 3,5 mm. tyk neopren. Desuden er Hodgman® H3 Stocking Foot Waders også kompatibel med det unikke Core INS-system, som er et fleksibelt og praktisk isoleringssystem, der giver mulighed for at anvende disse waders året rundt.

Vadestøvle:

Simms Headwaters Boot

Simms nye Headwateres vadestøvle er i den grad en nyhed der er til at tage at føle på..

Støvlen er gjort lettere- stærkere- blødere- mere behageligt at gå i end vadestøvler før har været.

Den nye Vibram sål er mere fleksibel  og giver en lang bedre følelse af underlaget og tilmed- Så står den fast ……

Sålen slipper alt jord og mudder og giver dit det ultimative greb når du tilsætter spikes.

Nyt blødt neoprenfoer gør det til en leg ,at glide ned og ud af støvlen når du skal starte eller stoppe dit fiskeri.

Hurtig tørrende og slidstærk materiale samt de mange drænhuller , søger for at vandet ledes hurtigt væk fra støvlen.

En støvle der med sit korte skaft er til den aktive lystfisker der gerne går langt for at finde fiskene.