Grejet!

Grej til kystfiskeri efter havørred kan hurtigt blive ganske omfattende og dyrt, hvis man skal have det hele og det sidste nye. Mht. grejet har jeg også været igennem rigtig meget, for at finde det som passer bedste til mig og selvfølgelig det som giver mig fisk. Jeg er også gentagne gange hoppet på diverse reklamer og prøvet rigtig meget grej.

Mange penge senere er jeg kommet til den konklusion at jeg lige nu holder mig til det grej som giver mig fisk. OG lige nu så er det endegrej fra NOAH’s – Både blink og wobler i diverse farver..

Mit grej til Kysten og Fjorden:

Fiskestænger: Shimano Beastmaster & Shimano Speedmaster – 7-21.g. 

HJUL: Daiwa legalis 2500 ha & Daiwa revros E 2000A

Blink & Wobler: NOAH’s Endegrej

Det sidste års tid har jeg kun fisket med dette endegrej i en del forskellige farver, og disse blink og wobler har givet mig fisk.

Noah’s Wobler
Noah’s Wobler

Noah’s 787
Silling 15g.
Noah’s 787
Silling 15g.

Mit VadeGrej:

Hodgman Aesis Shell Jakke Grå

Stærk sol, slagregn, hård vind, samt sne og slud. Forholdene for en vadejakke er ubarmhjertige og stiller ekstremt høje krav til både materialevalg og design under udvikling og fremstilling af den perfekte vadejakke. Amerikanske Hodgman har lagt alle kræfter i for at skabe en jakke, som både tager højde for de mangeartede forhold som naturen byder lystfiskeren, og som samtidig sikrer høj komfort under praktisk fiskeri.

Hodgman® Aesis™ Shell-jakken er fremstillet i en 3-lags vind- og vandtæt VTecH™ med høj åndbarhed, og fuldt tapede sømme samt vandtætte YKK-lynlåse sørger for at holde kroppen tør i selv det værste regnskyl. Samtidig er der lagt stor fokus på total bevægelsesfrihed, hvilket jakkens design bærer tydeligt præg af. En integreret wirestyret hætte med 3-vejs justering sikrer perfekt pasform uden ”blinde vinkler”. Indbygget kile under ærmerne sørger for optimal bevægelighed under kast, og de vandtætte manchetter sikrer jakken mod indtrængende vand.

De store brystlommer sørger for at holde styr på grej- og flueæskerne, og de mange indvendige og udvendige lommer giver plads til ekstra opbevaring efter behov. En aftagelig magnetholder på brystet giver mulighed for at opbevare og tørre fluer, og D-ringe både foran og bagpå sikrer, at du altid kan have fangstnet og værktøj lige ved hånden.

Kort sagt er Hodgman® Aesis™ Shell-jakken er med andre ord designet til at fiske året rundt i alt slags vejr.

Waders:

Simms G4 Pro Waders Stocking Foot

Simms G4 Pro åndbare waders med neoprensok er Simms absolutte top model, med 3 lags GORE-TEX® Pro i overdelen og 5-lags GORE-TEX® Pro på ben og sæde har du et par waders der er bygget til ikke bare at holde vandet ude, men samtidig give dig 25% bedre åndbarhed.

G4 Pro er udstyret med brede og jueterbare seler med han7hun selespænder der kan klikkes sammen så de kan anvendes som bælte hvis du folder wadersne ned til buksewaders.
Selerne er polstret som giver en øget komfort og fordeler vægten af wadersne over ryggen istedet for på skulderne.der er desuden en D-ring bag på selerne hvor du kan hænge dit net hvis du ikke har jakke på, på en varm dag.

G4 Pro wadersne er udstyret med Simms største frontlomme som er udstyret med en gennemgangslomme med fleeceforing, lukke med vandafvisende lynlåse, foran en stor lynlås lomme med en udvendig retractor og aftagelig flypatch.
Indvendigt har wadersne den aftagelige tippet tender lomme med dobbelt lynlås lomme og retractor.

Simms G4 Pro er som alle Simms waders udstyret med deres patenterede for og bag centrede sømme som giver en langt bedre komfort, bøjelighed og holdbarhed.
Neoprensokken er timeglas formet og formet efter højre og ventre fod for så lidt materiale nede i støvlen, der sidder og fylder som muligt.

Der slidstærke og kraftige gravel guard beskytter og forlænger dine vaders levetid.

– 5-lags konstruktion på sæde, liv og ben
– 3 lags konstruktion på overdelen for højere komfort
– Stor og kraftig brystlomme m. retractor og aftagelig flypatch
– Microfleece foret gennemgangslomme der lukkes med vandafvisende lynlåse
– Aftageligt 2” bredt wadebælte
– Kraftige svejsede bæltestropper for sikker montering af vadebælte
– Indbygget kraftige Gravel guards
– Justerbare, kraftige og stærke seler med mesh polstring for højere komfort og vægtfordeling
– Flip-out Tippet tender inderlomme med lynlåslomme og retractor
– Super flypatch på brystlomme følger med.

Vadestøvle:

Simms Flyweight Boot – Vadestøvle

Denne vadestøvle fra Simms er perfekt til lystfiskeren der vil have de letteste støvler til de lange fisketure! Simms FlyWeight er en vadestøvle som er designet med henblik på at den skal være utroligt let, og behagelig på de lange vandreture op og ned af de danske kyster eller på udenlandske eventyr. Den lave profil giver fuld vadestøvle funktionalitet, og Vibram sålerne sikre at du står fast på glatte underlag. Snørebånds manchetterne er lavet i en slidstærkt nylon materiale som sikre at du har optimal slidstyrke, specielt hvis de bliver brugt i saltvand. Så er du lystfiskeren der sætter pris på kvalitet, og vil have den lette støvle, der sikre dig og din fiskeglæde på de lange ture, så er Simms FlyWeight Boot lige vadestøvlen for dig! 

Specikationer:

• Lav profil, letvægts syntetisk overdel.
• Svejst TPU film på områder med højt slidtage giver en uovertruffen holdbarhed.
• Speed Lace manchetter for hurtig snøring af støvlerne.
• Høj dobbelt densitet EVA midtersål, giver god komfort.
• 4,5mm Vibram Idrogrip gummi sål, klargjort til studs og cleats.