Fjordfiskeri

1 Maj – 2020!

  • Limfjorden = 7 HØ
  • Mariager = 6 HØ

Lystfiskeri i Mariager Fjord!

Jeg har valgt ikke at skrive så meget om Mariager fjord, da linket herunder indholder alt om denne fjord.

seatrout-mariagerfjord.dk/dansk

Lystfiskeri i Limfjorden!

Lystfiskeri er omgærdet af hemmelighedskræmmeri, og Limfjorden er ikke det kystvand der skrives mest om i fiskemagasinerne. Jeg har snakket med lokale fiskere og de fortæller, at fiskeriet i Limfjorden ikke er så ringe endda, det gælder bare om at finde fiskene.

Limfjorden byder, med sine godt 1.000 km kyststrækning, på et rigt og varieret fiskeri. Her er et bredt udvalg af kysttyper. Fra små lavvandede bugter til store åben kyster med dybt vand. Fra lokkende stenrev til sandbund. Fra det stille vand til de kraftigt strømmende render. Fjordens geografiske forhold gør det muligt altid at finde gode fiskepladser – uanset årstid og vejrforhold.

Der kan fanges fisk overalt i fjorden, men Limfjorden er stor, og det kan være uoverskueligt at komme i gang med fiskeriet. Guiden (Billede) har et funktionelt layout med store oversigtskort på bogens omslag, detailkort og beskrivelse af en række af fjordens mest kendte havørredpladser. Hertil kommer fisketips til fjorden og diverse parktiske informationer, der hjælper dig i gang, eller videre, med fiskeriet i fjorden.

I guiden finder du bl.a.:

  • Beskrivelser af 100 populære fiskepladser
  • Fisketips specielt til Limfjorden
  • Beskrivelser af årstiderne i Limfjorden
  • Fakta om havørreden og øvrige arter
  • Oversigtskort

Guiden er desuden forsynet med en række QR-koder, der gør det enkelt at dykke ned i en verden af spændende informationer om fiskeriet i Limfjorden.

For at få fangstsucces på fisketuren kræver det først og fremmest, at du finder fiskene, og dernæst at du vælger den rette strategi. Guiden hjælper dig med begge dele. JA, og så kræver det også en smule held at overliste en af fjordens mange havørreder.

Find mere om Havørredfiskeriet her: havorredlimfjorden.dk

KNÆK & BRÆK